Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Εόρτιο βραδινό για τα στελέχη νεότητας

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, 2012



Με την παρουσία πολλών κατηχητών και κατηχητριών να πλημμυρίζουν την αίθουσα του συνεδριακού κέντρου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Aπόκρεω, 19 Φεβρουαρίου 2012, εκδήλωση προς τιμήν των στελεχών νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Την πρωτοβουλία έλαβε το Γραφείο Νεότητας θέλοντας να ευχαριστήσει τα στελέχη που κοπιάζουν εθελοντικά για τη χριστιανική διαπαιδαγώγηση των νέων μας.  

Την εορταστική αυτή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Ιγνάτιος, ο οποίος  καλωσόρισε τους κατηχητές, εξέφρασε τη χαρά του για τη μεγάλη συμμετοχή και τόνισε της σπουδαιότητα του έργου τους στην σημερινή κρίση. «Αυτό που παραθέτουμε απόψε είναι ένα δείγμα αγάπης, ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης. Στη συνέχεια μίλησε για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο επίσκοπος και η τοπική εκκλησία στο πρόσωπο των κατηχητών αλλά και σ' αυτή που δείχνουν οι γονείς, οδηγώντας τα παιδιά τους στο κατηχητικό σχολείο. Τέλος, παρότρυνε τους παρευρισκομένους να χαρούν αυτή την συναναστροφή και ευχήθηκε η Μεγάλη Τεσσαρακοστή που φτάνει σύντομα να αποτελέσει μια περίοδο αληθινά πνευματική με ουσιαστική συμμετοχή στη ζωή της Εκκλησία.

Η εκδήλωση περιελάμβανε δείπνο με μουσικό πρόγραμμα όπου ο Ιεροψάλτης και μουσικός κ. Βασίλης Αγροκώστας και η πιανίστας κ Ελένη Παπαγεωργίου παρουσίασαν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια.




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ