Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Μήνυμα συμπαράστασης προς τους δοκιμαζομένους από την κρίση Έλληνες αδελφούς του Βόλου

Παρασκευή, 18 Μαϊου, 2012Μετά από την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη σας  κκ Ιγνατίου  στην εδώ ομογένεια, την εβδομάδα μετά το Πάσχα, τα αισθήματα των ομογενών Ελλήνων αναθερμάνθηκαν και ευαισθητοποιηθήκαμε ακόμη περισσότερο για τους χειμαζόμενους αδελφούς στην πατρίδα.

Η παρουσίαση από τον Σεβασμιώτατο με γνήσια πατρική στοργή, μεστό λόγο και γεμάτο από «ζωντανά» παραδείγματα των ποικίλων μορφών της κρίσης που μαστίζει μεμονωμένα άτομα, οικογένειες και την τοπική κοινωνία, μας έδειξε μια άλλη πτυχή του προβλήματος που δεν γίνεται αντιληπτή ή δεν προβάλλεται από τα μέσα γενικής πληροφόρησης.
 
Το έντονο και πολυσχιδές έργο πού επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού είδαμε ως εχέγγυο και μας παρακίνησε  στην αποστολή μικρής βοήθειας προς ενίσχυση  ατόμων με ειδικές κυρίως ανάγκες, και φαρμακευτικού υλικού για το Κοινωνικό Φαρμακείο της Μητροπόλεως.

Θέλουμε να γνωρίζετε πως πλέον έχετε αδελφούς και εδώ που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την τοπική κοινωνία του Βόλου, και πως ήδη αναπτύσσεται  και τουριστικό ενδιαφέρον για τις όμορφες περιοχές του Πηλίου, των οποίων την ομορφιά δεν έπαψε να εξυμνεί  ο κκ Ιγνάτιος.
Εκφράζοντες τα αισθήματα της εδώ ομογένειας,

το Εκκλ. Συμβούλιο της Ενορίας

Αγ. Αποστόλων Dortmund, Bochum, Unna, Witten, Menden

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ