Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Η Γιορτή Λήξης των Κατηχητικών Σχολείων των Αρχιερατικών Περιφερειών Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου

Δευτέρα, 21 Μαϊου, 2012



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου η Γιορτή Λήξης των Κατηχητικών Σχολείων των Αρχιερατικών Περιφερειών Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου, στο Πν. Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αλμυρού «Κατακόμβη».

Εκατό και πλέον παιδιά των Ενοριών Αγίου Δημητρίου, Αγίου Νικολάου και Ευαγγελιστρίας Αλμυρού, Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως, παρουσίασαν, με τη δική τους ματιά, τη ζωή και το έργο των Ενοριών τους, μιας και το θέμα της φετινής εκδήλωσης ήταν «Παρουσίασε την Ενορία σου».

Τραγούδια, σκετς, αφηγήσεις, παρουσιάσεις στην οθόνη, ζωγραφιές, φωτογραφίες, χειροτεχνίες, ήταν μερικά από τα μέσα που χρησιμοποίησαν τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων, με σκοπό να παρουσιάσουν, με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο, την Ενορία τους.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, εκπροσώπησε ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Αναγνωστόπουλος, στέλεχος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του Σεβ. Ποιμενάρχου μας προς τα παιδιά και τους νέους και την προτροπή του πνευματικού τους πατέρα όπως μείνουν κοντά στη μεγάλη μάνα που καλείται Εκκλησία.

Ο π. Ιγνάτιος συνεχάρη τα παιδιά για τις εμπνευσμένες παρουσιάσεις τους και επαίνεσε τους ιερείς - υπευθύνους νεότητος και τους κατηχητές, για το σημαντικό έργο που επιτελούν στο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, τη νεότητα.




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ