Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της Ποδηλατικής Ομάδας της Μητροπόλεως

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, 2011



Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ποδηλατικής Ομάδας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος σε εόρτια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο Πν. Κέντρο του Ι. Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Read More

Στους πενήντα, περίπου, συμμετέχοντες, ο κ. Ιγνάτιος επισήμανε τον σκοπό της δημιουργίας της Ποδηλατικής ομάδας, που είναι η κοινωνία των προσώπων μέσα και από αυτή την αθλητική δράση, καθώς και μία ακόμα ουσιαστική οικολογική πρόταση της Ιεράς Μητροπόλεως προς τις οικογένειες της πόλης μας. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι η Ποδηλατική Ομάδα θα ενταχθεί, προσεχώς, στον Αθλητικό Σύλλογο «Δημητριάς», που δραστηριοποιείται, το τελευταίο διάστημα, στο πλαίσιο της Τοπικής Εκκλησίας.

 

Υπεύθυνος της Ποδηλατικής Ομάδας είναι ο Διάκονος του Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου π. Κωνσταντίνος Ρήγας, ο οποίος, ως λαϊκός, υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδος στην ποδηλασία στους εφήβους και στους άνδρες. Προπονητής της Ομάδας είναι ο κ. Μιλτιάδης Μεσολογγίτης, καθηγητής του Αθλητικού Γυμνασίου Βόλου.

 

Οι συγκεντρώσεις της ποδηλατικής Ομάδας γίνονται κάθε Σάββατο στις 4 μ.μ. στο προαύλιο του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο.

 

Δείπνο προς τιμήν του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς»

Αμέσως μετά την εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε εόρτιο δείπνο προς τιμήν των μελών του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στον Ι. Ν. Αγίας Αικατερίνης Βόλου.

Στο δείπνο παρακάθισε και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτεινιώτης.




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ