Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαίρου η «Δημητριάς»

Δευτέρα, 28 Μαϊου, 2012



Η άνοδος των ομάδων «Δημητριάς» και «Άρης Μελισσατίκων» στην β΄ και α΄ ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαίρου αντίστοιχα, γιορτάστηκε τον Σάββατο 26 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. κ. Μπατζιάκας, ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ κ. Μαβίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μαυρόπουλος, ο κ. Κανούλης, Πρόεδρος των διαιτητών, καθώς και οι παράγοντες των ομάδων.

Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Μητροπόλεως για τους Ρομά του Αλιβερίου, η οποία έχει αρχίσει ν' αποδίδει καρπούς. Συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή,  ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που είχε ν' αντιμετωπίσει η ομάδα μέχρι σήμερα από τον κοινωνικό αποκλεισμό των Ρομά από την ίδια την κοινωνά.

Ο Δήμαρχος Βόλου, αφού συνεχάρη τον κ.   Ιγνάτιο για την προσπάθεια αυτή, στάθηκε στην πολλή καλή συνεργασία του Δήμου και της Εκκλησίας σε ό,τι αφορά το κοινωνικό  κομμάτι, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα του Δήμου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ μίλησε με θετικά λόγια για την προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας και τόνισε ότι η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο είναι μια πρωτοποριακή ενέργεια πανελλαδικά.

Από την πλευρά του Άρη Μελισσατίκων μίλησε ο κ. Καρταπάνης, ο οποίος συνεχάρη τις ομάδες για την επιτυχία τους, ενώ έκανε και μια μικρή  αναδρομή στην ιστορία της ομάδος του. Της εκδήλωσης προηγήθηκε η απονομή των κυπέλλων στις ομάδες των κατηχητικών της Μητροπόλεως.  

Η εκδήλωση συνεχίστηκε στο γήπεδο του Αλιβερίου με το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο πρωταθλήτριες. Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και μέσα στον οικισμό του Αλιβερίου όπου οι παίκτες περιέφεραν το κύπελλο.




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ