Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Μεγάλο αφιέρωμα στον Μακεδονικό Αγώνα από την «Πληροφόρηση»

Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2012



Μεγάλο Αφιέρωμα στον Μακεδονικό Αγώνα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών (1912 - 2012) από την απελευθέρωση της Μακεδονίας, φιλοξενεί το νέο τεύχος (Μάιος - Ιούνιος) της εφημερίδας «Πληροφόρηση» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Στο αφιέρωμα αρθρογραφούν ο Θεολόγος Εκπαιδευτικός κ. Ευστάθιος Γραμμένος, ο Ποιητής και Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κοσμόπουλος, η Θεολόγος και Φιλόλογος κ. Ευδοξία Αυγουστίνου, η Φιλόλογος και Ιστορικός, τ. Δ/ντρια του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα κ. Αθηνά Τζινίκου - Κακουλή και ο Πολιτικός Επιστήμων κ. Κων/νος Χολέβας.

Στην πρώτη και την τελευταία σελίδα δημοσιεύεται, επίσης, το βαρυσήμαντο κείμενο της Ομιλίας που εκφώνησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου για την Ημέρα του Περιβάλλοντος.

Η Πληροφόρηση φιλοξενεί, ακόμα, κείμενο των Άννας Κουτρουμπούχου και Αριάδνης - Φωτεινής Στέλλου, με τίτλο «Ο Σύνδεσμος Νέων στην Αιώνια Πόλη», καθώς και πλούσιο υλικό και φωτογραφίες από τις τρέχουσες ειδήσεις και εκδηλώσεις της Τοπικής Εκκλησίας κατά το παρελθόν δίμηνο.

Το νέο τεύχος της Πληροφόρησης διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr  





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ