Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγύρεις Αγίου Παντελεήμονος

Τρίτη, 24 Ιουλίου, 2012



Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιατρού Παντελεήμονος του Ιαματικού εορτάζει η Εκκλησία μας την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

1.     Αγίου Παντελεήμονος Ορφανοτροφείου Βόλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ζάμπιας & Μαλάουι κ. Ιωακείμ, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα θα τελεστεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος και θα ομιλήσει.

2.     Αγίου Παντελεήμονος Ν. Αγχιάλου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός   Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

3.     Αγίου Παντελεήμονος Αεροπορικής Βάσης Πλιασιδίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός   Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Καντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει σχετικώς.

 

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς

Την μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος πανηγυρίζει και η ομώνυμη Ιερά Μονή της Αγιάς. Την παραμονή της εορτής, στις 7.30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ