Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Ταξιαρχών Πηλίου

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2012 

Την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, πανηγυρίζει η Ι. Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αγίου Γεωργίου Νηλείας Πηλίου, επί τη εορτή του εν Χώναις θαύματος του Προστάτου της, Αρχιστρατήγου Μιχαήλ, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την παραμονή της εορτής, στις 7 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ᾿ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου και συγχοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Θ' ακολουθήσει Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. 

Ανήμερα της εορτής θα τελεστούν ο Όρθρος και η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετά θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου και συλλειτουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. 

Στις 5,30 μ.μ. θα ψαλούν ο Πανηγυρικός Εσπερινός αποδόσεως της εορτής και η Παράκληση στους Παμμεγίστους Ταξιάρχες Μιχαήλ καί Γαβριήλ.

Την άνοδο των προσκυνητών για τον πανηγυρικό Εσπερινό της Τετάρτης θα διευκολύνει λεωφορείο, που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. από τη Νομαρχία, με επόμενες στάσεις στα Δικαστήρια και στο Νοσοκομείο.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ