Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Εγγραφές στις Σχολές Βυζ. Μουσικής και Αγιογραφίας

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, 2012Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, η οποία φέτος συμπληρώνει 65 χρόνια λειτουργίας.

Στην Σχολή διδάσκονται θεωρία και πράξη της Βυζ. Μουσικής, Τυπικό και Λειτουργική της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και προσφέρει τίτλους σπουδών, Πτυχία και Διπλώματα, που βοηθούν στην μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση των κατόχων τους.

Η Σχολή στεγάζεται στο κτίριο του τ. Εκκλ/κού Λυκείου Βόλου (Αναλήψεως - Όγλ) και σ' αυτή διδάσκουν έμπειροι Καθηγητές και Ιεροψάλτες, με επικεφαλής τον Πρωτοψάλτη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος κ. Μιχάλη Μελέτη.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, από τις 6 έως τις 8 μ.μ. και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες στο τηλ. 24210 61917.

 

Σχολή Βυζ. Αγιογραφίας

Ξεκίνησαν, επίσης, οι εγγραφές στη Σχολή Βυζ. Αγιογραφίας «Διά χειρός» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, η οποία συμπληρώνει φέτος 13 χρόνια λειτουργίας.

Στη Σχολή διδάσκονται ελεύθερο σχέδιο, χρηματολογία, Βυζ. Σχέδιο, φορητή εικόνα και τοιχογραφία. Διδάσκουν πεπειραμένοι καθηγητές και Αγιογράφοι, με επικεφαλής τον Πρωτ. Δημήτριο Κατούνη.

Η Σχολή στεγάζεται στην οδό Αγίου Νικολάου108 στο Βόλο, ενώ πληροφορίες για τις εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν  στα τηλ. 24210 41058 και 6972225448, κάθε μέρα από τις 11π.μ. έως 2 μ.μ. και από τις 6 έως τις 9 μ.μ.
Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ