Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2012Την μεγάλη εορτή της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού εορτάζει η Εκκλησία μας την Παρασκευή 14/9. Στην Τοπική Εκκλησία επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου την παραμονή, στις 7,30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Εορτάζουν, επίσης, οι Ιεροί Ναοί:

Τιμίου Σταυρού Κάτω Γατζέας

Την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, ο οποίος θα ομιλήσει σχετικώς.

Τιμίου Σταυρού Πινακατών

Την παραμονή θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει σχετικώς.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ