Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Στο Βόλο ο τ. Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος και η τ. Πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2012



Την μνήμη του Προστάτου των Νομικών Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου θα τιμήσει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου την Δευτέρα 1/10, συνεχίζοντας παράδοση δεκαετιών στην Τοπική Εκκλησία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, την Δευτέρα 1/10, στις 7 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Στις 8 μ.μ., στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως ( Κ. Καρτάλη - Ανθ. Γαζή) θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκδήλωση με προσκεκλημένους εκλεκτούς ομιλητές, κορυφαίους εκπροσώπους του Πολιτικού και Νομικού κόσμου της χώρας. Συγκεκριμένα θα ομιλήσουν η τ. Πρόεδρος της Βουλής και Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη, με θέμα «Η Δικαιοσύνη στον απόηχο της οικονομικής κρίσης» και ο τ. Πρωθυπουργός και ε.τ. Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Παναγιώτης Πικραμένος, με θέμα «Δικαιοσύνη και οικονομία συγκοινωνούντα δοχεία ή αυθύπαρκτες κοινωνικές συνιστώσες;»

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Αναστάσιος Βολιώτης, ενώ θα κατακλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ