Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, 2012



Την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου π. Δημητρίου Γουρνάρη θα τελέσει το Σάββατο 3/11 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βόλου, όπου θα τιμηθεί η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Την παραμονή της εορτής, στις 6 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Την ίδια ημέρα η Εκκλησία μας τιμά την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων και του Αγίου Νεομάρτυρος Αποστόλου του Νέου. Στην Τοπική Εκκλησία πανηγυρίζουν:

Α. Ο Ιερός Ναός Αγίου Αποστόλου του Νέου Βόλου, όπου την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, ο οποίος και θα ομιλήσει.

Β. Ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Αγίου Αποστόλου του Νέου στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Την παραμονή θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Καντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκος Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου.  





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ