Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Επισκέψεις του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου στα Σωφρονιστικά Καταστήματα

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου, 2012



     Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 10 π.μ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας, όπου θα παρακολουθήσει Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση και θα προσφέρει σε όλους τους κρατουμένους από ένα εορταστικό ατομικό δέμα, καρπός αγάπης και προσφοράς όλων των ενοριών της Ι. Μητροπόλεως και του Συλλόγου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ». Στο πρόγραμμα της Εκδηλώσεως συμμετέχουν: οι μαθητές κρατούμενοι, η 25μελής γυναικεία χορωδία της ενορίας της Ευξεινούπολης, ένα μουσικό συγκρότημα μαθητών του Λυκείου της Νέας Αγχιάλου και « Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», που θα βραβεύσει τους 15 κρατουμένους μαθητές. Την γιορτή θα κλείσει με ομιλία του ο Σεβασμιώτατος.
     Στις 11.15 π.μ. ο Σεβασμιώτατος θα επισκεφθεί το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, όπου θα παρακολουθήσει την χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν οι κρατούμενοι μαθητές του Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου της φυλακής. «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», θα βραβεύσει τους έξι (6) επιμελέστερους κρατουμένους μαθητές με χρηματικό ποσόν και δώρα. Την γιορτή θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος θα προσφέρει ατομικά δέματα σε όλους τους κρατουμένους.
     Στη συνέχεια, στις 12.45 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος θα επισκεφθεί τους κρατουμένους της Υποδιευθύνσεως Ασφαλείας Βόλου, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να τους προσφέρει χριστουγεννιάτικα δώρα, προσφορά του «Ε». Σε όλες τις επισκέψεις τον Σεβασμιώτατο, θα συνοδεύει ο Υπεύθυνος του «Γραφείου Μερίμνης Φυλακών» της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του «Ε» Πρωτ. Θεόδωρος Μπατάκας και μέλη του Συλλόγου.
     Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 13:00 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος, θα παραστεί στην εκδήλωση του «Ε» για τα τσιγγανόπουλα, που θα γίνει στο Αλιβέρι της Ν. Ιωνίας (στα λυόμενα). Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν εθελοντές του Συλλόγου και ο κ. Στέλιος Πελασγός, ο οποίος θα παρουσιάσει παραμύθια στα παιδιά. Την γιορτή θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος, με ομιλία του και την προσφορά χριστουγεννιάτικων δώρων, καρπός αγάπης του «Ε».





ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ