Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Δημητριάδος Ιγνάτιος:"Μπορεί ο Θεός να μας δοκιμάζει με την κρίση, στη φιλαδελφεία μας όμως και στην αλληλεγγύη, μας βρίσκει ικανούς για έπαινο". Με μεγαλοπρέπεια η εορτή των Χριστουγέννων στο Βόλο.(φωτογραφίες και video)

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου, 2012



 

 

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη εορτάστηκε η εορτή των Χριστουγέννων στην Μητρόπολη Δημητριάδος.

    Την παραμονή το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, τελέστηκε πανηγυρικά ο εσπερινός των Χριστουγέννων,  χοροσταντούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Το θείο λόγο κήρυξε ο πρωτοπρ. Δημήτριος Κατούνης.

    Ανήμερα της εορτής, ο Σεβασμιότατος ιερούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου. Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιότατος απευθυνόμενος στους πιστούς, εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο για τη συμμετοχή τους στις ακολουθίες των ημερών, όσο και για την βοήθεια και την αλληλεγγύη που προσφέρουν, όλο αυτό τον καιρό. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Μπορεί ο Θεός να μας δοκιμάζει με την κρίση, αλλά δοκιμάζει και τη φιλαδελφεία μας και την αλληλεγγύη. Και πιστεύω ότι σε αυτό μας βρίσκει ικανούς για έπαινο εκ μέρους Του.... Αναμένουμε και την είσοδο μας στο νέο έτος. Δε θα ναι εύκολα τα πράγματα. Αλλά θα είναι πιο καλά από πριν.  Γιατί θα ξέρουμε να μοιραζόμαστε, να αγαπάμε, να προσφέρουμε, να ενώνουμε ψυχές και σώματα, δυνάμεις και αντοχές, για το μέλλον αυτού του τόπου».




Φωτογραφίες


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ