Μητροπολίτης
Ιγνάτιος

 

Σαν Σήμερα...

 

Σ.Σ.Κ.Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

 

Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον «Εσταυρωμένο» από την Ελληνική Αστυνομία

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, 2016Σε μια έμπρακτη κίνηση αναγνώρισης του σπουδαίου έργου, που επιτελεί στους χώρους κράτησης της περιοχής μας ο Σ.Σ. Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος», προχώρησε σήμερα η Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, στο νέο Αστυνομικό μέγαρο πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή, στην οποία η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ προσέφερε στον Πρωτ.. π. Θεόδωρο Μπατάκα,  Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου, ένα χρηματικό ποσόν υπέρ των σκοπών του έργου του Συλλόγου. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την πώληση έργων τέχνης μιας ομάδος Αστυνομικών της περιοχής μας, που τα προσέφεραν δωρεάν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και αγοράστηκαν από τις οικογένειες των αστυνομικών σε μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Τον κουμπαρά της αγάπης των αστυνομικών της περιοχής μας παρέδωσε στον Πρόεδρο του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» ο Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Τόλιας, ο οποίος απευθυνόμενος στον π. Θεόδωρο τον συνεχάρη για την πολυετή δραστηριότητα του Συλλόγου και τον διαβεβαίωσε πως η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας θα βρίσκεται στο πλευρό του για την επιτυχία των σκοπών του «Ε». Ο π. Θεόδωρος, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Τόλια και την Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, τονίζοντας πως «αυτή η ευγενική κίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι για όλους τους συνεργάτες του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» μία ηθική  ικανοποίηση, η οποία θα λειτουργήσει και ως ένα εφαλτήριο για τη συνέχιση της δραστηριότητάς τους».

Στην σεμνή αυτή τελετή συμμετείχαν, επίσης: ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος Μακρογιαννάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας - της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Στέφανος Καρκαλής.

 

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ KAI 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ